Нашата концепция за създаване на уникален интериорен проект

1. Материали

Изработката на красиви и функционални мебели започва с правилния избор на материали. Те са душата и бъдещето на Вашите нови мебели и затова подхождаме с внимание към всеки детайл от подбора им. Масив, ПДЧ, МДФ – боя или естествен фурнир, текстил и кожа, стъкло, метал, плексиглас и много други влагаме в изработваното от нас обзавеждане. Във всеки един проект подбираме внимателно съчетанието с прецизност в комбинацията на материалите от гледна точка на естетическо и стилово единство, както и на предназначението на мебелите. Решенията, които предлагаме, са базирани на партньорството ни с дългогодишни производители на суровини за мебелната индустрия и материали, които сме изпитали в работата си по различни проекти. Отворени сме за предизвикателствата на Новото, така че дори и в най-амбициозните и иновативни проекти можем да намерим работещо решение с комбинация от материали. Подхождайки с хъс към всяко начинание, търсим функционални варианти, лесни за манипулация и поддръжка, които да отговарят на стила на Вашия дом или офис и да удовлетворят личната Ви представа за Вашия интериор.

2. Механизми

Това е магията в производството на мебели, която кара едно обзавеждане да „работи“ наистина гладко. Само който е възкликвал с възхищение от лекото отваряне на един кухненски шкаф или ергономичното разтягане на диван, може да усети висшето майсторство на перфектния механизъм. Думата перфектен най-добре описва какво целим на този етап от работата си – трябва да работи гладко, безшумно, да улеснява дейността Ви и да Ви кара да забравите за въпроса „как работи“. Повдигащи механизми, такива за плавно отваряне и затваряне на чекмеджета и други правят боравенето с мебелите същинско удоволствие, а гневното тряскане на шкафове у дома – само сцена от стар филм.

Няма недостъпни места, неудобни ъгли или неизползваеми кътчета в дома – имаме идеи за всяко малко местенце. Дали търсите оптимален вариант за разположение на дрехите и аксесоарите Ви, или пък искате да усвоите някоя нестандартна чупка в кухнята или банята Ви, нека планираме умно решение заедно.

3. Плотове и стенни панели

Плотовете и стенните панели в кухнята са от ключово значение за уюта на помещението и за неговата функционалност. Поддръжката на чистотата в кухнята е предизвикателство, което изключително много зависи от подбора на материалите в нея.

За плотовете термоустойчивостта е много съществена, затова често се спираме на решения от технически камък, гресно-керамични смеси или полимери. В зависимост от стила на проекта и Вашите предпочитания, избираме оптималното решение като цветови комбинации и съчетание от материали, за да постигнем ефектен резултат, максимална трайност и лесна поддръжка.

4. Мивки и батерии

Мивката и батерията отдавна не са само функционална част от интериора на дома – те са моден аксесоар, който променя цялото впечатление, което създава едно помещение и съприкосновението с него. Материалът им предопределя колко трайно решение предоставят, колко лесно ще се почистват, дали ще изглеждат задълго като нови, както в момента на поставянето им.

Възможността да намерим ефектно и дълготрайно решение не е преувеличена. Да, такива варианти съществуват и можем да ги открием заедно! Като вземем предвид стила, нивото на употреба и амортизация на помещението – съответно дали става въпрос за дом или за кухня в ресторант например, намираме най-удачния вариант.

Ако стилът е ретро или рустик например, предлагаме класически естетически решения. Ако Вашият почерк отговаря на иновативна, hi-tech кухня, намираме верния път с ексцентрични и неочаквани предложения. Все пак сме в кухнята – вкусът тук е водещ.

5. Уреди

Дизайнът на кухнята добива завършеност с правилния подбор на електроуреди. Те са същината, която дава живот на това любимо място в дома. Работим с водещите производители на домакиснки електроуреди, в чието качество, функционалност и трайност във времето сме се убедили.

Освен стиловото вписване в интериора на кухнята Ви, в избора следим и за това да бъдат практични, лесни за обслужване и почистване, както и да отговарят на Вашите изисквания за специфични функции. В зависимост от пространството и очакванията Ви, имаме решения, които наистина спестяват място, както и такива, предназначени за големи помещения с мащабни кулинарни амбиции. Заедно с Вас ще вземем най-доброто решение спрямо цялостния дизайн на кухнята, като можем да скрием деликатно уредите за вграждане или да ги подберем така, че да бъдат красив допълващ акцент в интериора Ви.

6. Мека мебел

Удобство, мекота, уют, сън – много очаквания са насочени към тази част от обзавеждането. В зависимост от останалите елементи от интериора, често диванът, канапето или леглото са и търсени цветови акценти във вътрешния дизайн. Работим с доказани професионалисти в областта на производството на материали, за да произведем качествени и трайни мебели, които ще бъдат част от интериора Ви години наред. Проектираме дизайн, който не се повлиява от времето и модата – създаваме Ваша лична класика, която се превръща в естествена част от дома Ви, а защо не и в запазен почерк на хола Ви, например.

Съчетаваме без жертви красотата, удобството и функцията, за да постигнем хармоничен резултат, който да радва окото на естета и да удовлетворява преценката на инженера. Така създаваме дивани с функция сън, кресла с ергономични подлакътници и удобни механизми за преместване, легла с високи табли и механизми за повдигане на матрака. Така правим стила и комфорта постоянни гости в дома Ви.

7. Текстил

Дяволът, казват, бил в детайлите. Ние пък намираме у тях нещо божествено – текстилните щрихи в интериора могат с един замах да го превърнат от строг – в закачлив, от монотонен – в свеж, от мрачен – в светъл и приветлив. Заедно ще намерим най-добрия вариант да преобразим жилището Ви в уютен дом – комбинация не само от мебели, настилки, уреди, но и от малките завършващи елементи като възглавнички, завеси, щори, килими и др.

За да подберем ефектните довършителни щрихи, вникваме добре в целия проект и Вашето лично усещане за пространството и за атмосферата, която искате да преобладава в него. Работим с първокласни производители, които задълбочено познават тенденциите в дизайна и в материите, така че можем да предложим най-актуалните и функционални решения в тази сфера.

8. Осветление

Последният етап от работата ни по един интериорен проект идва, когато го видим след залез слънце. Тогава поставяме „светлосенките“ – тези така деликатни акценти в дизайна. Осветлението трябва да дава нов поглед към пространството в различни аспекти. Днес често се инсталират няколко системи на осветление с различни осветителни тела, които да осигуряват цялостно и ярко осветление на пространството; деликатно осветяване, което се ползва, докато вечер си почиваме у дома, без да е нужна ослепителна светлина, и други варианти, които целят да осъществят различно възприятие за помещението и да променят атмосферата в него.

В зависимост от стила на интериора има полилеи, пендели, луни, аплици, плафониери, настолни лампи и още много варианти на осветителни тела, както и различни цветове светлина. Като съчетаваме всичко това в хармония с обзавеждането Ви, превръщаме дома, ресторанта, хотела в завършено произведение.

Разгледайте услугите ни

Комплексни решения за вашия интериор

Напред

Свържете се с нас сега

Обадете се за професионална консултация

Напред