За нас

От 1990 г. “Фореста мебел” е близо до вас, за да ви предложи най-доброто от интериорния дизайн – от идейния проект до изпълнението. Високия клас на нашите мебели защитаваме с перфектния им вид и качества, но истинска класа им дава професионалния ни екип, който прави от суровия материал произведение на мебелното изкуство.

Основателят на фирма “Фореста мебел”, Румен Русев, е възпитаник на една от най-престижните школи в страната – Тревненска – еталон за специалността „Дърворезба“. Приел професията си като артистично призвание, той и екипът му превръщат интериора в естетическо преживяване. Предлаганата от нас продукция е изцяло българско производство – привилегия, която нашите клиенти високо ценят.

Обзавеждаме обекти от различен характер – частни жилища, търговски обекти, хотели, офиси, заведения. За да гарантираме комплексните качества на продукцията си, избираме щателно материалите, обкова, ангажираме се с предложения за електродомакинска техника и осветление.

Предлагаме цялостни решения в сферата на дизайна и 3D проектирането, като извършваме всички дейности по изработката и логистиката с помощта на нашия отлично оборудван машинен и автомобилен парк.

Можете да ни откриете в гр. Габрово, ул. Индустриална 30 – заповядайте, разгледайте, поръчайте!

Производствена база

Производствена база
Производствена база 2

Философия

За нас изработката на обзавеждане е съвместен процес. За да направим от обекта Ви пространство, което носи Вашата лична индивидуалност, съчетаваме внимателно традиционното звучене на естествената дървесина с актуални материали и технологии. Резултатът са уникални мебели, носещи нещо класическо, нещо модерно и нещо изцяло Ваше!

Целта на всеки наш проект е да дадем най-доброто. Затова проектираме с еднакъв ентусиазъм мащабни луксозни проекти, както и нискобюджетни такива, като и в двата случая не отстъпваме от основния си принцип – да създаваме комфорт и красота и да надскачаме поставените пред нас предизвикателства.

Екип

Екип

Съвместната работа на екипа ни е ключът към отличния краен резултат. Комуникираме изцяло процеса от идеята до крайната реализация на проекта. Екипът ни от инженери-дизайнери е творческата и конструктивна сила на “Фореста мебел”. Те са тези, които не само правят Вашите идеи част от действителността, но и подбират най-подходящите за реализацията материали.

Задачата, която си поставяме, е да създадем здрави, функционални и естетически привлекателни мебели. Затова разчитаме на добрите си идеи, перфектните материали и отлично координирания работен процес.

Специалистите по обработката на материала му придават перфектен финиш, който обещава привлекателност и трайност – мечтата на всяка мебел.

Как работим?

Цялото приключение по пътя към реализацията на Вашия интериорен проект започва със среща с дизайнерския ни екип, за да уточним какви са Вашите желания и изисквания. На тази основа изготвяме идеен проект на изделието и интериора. Уточняваме заедно материалите, спецификите на пространството и особеностите на приложението на обзавеждането.

Целият процес по проектирането се комуникира с клиента. Вашите желания ръководят финалната визия, като нашата работа е единствено да ги направим пригодни на действителността и да ги превърнем от мечта в реално функциониращи мебели в едно реално пространство с неговите особености.

Краят на проекта настъпва, когато всички сме доволни от резултата и можем да се поздравим за добре свършената работа.

За нас

Партньори

Glassman
Beto
Leks
Schock
SKV
Furnit
Liebherr
Дикам Д
Blum
Stone Center
Stone Center
Stone Center
Stone Center
Stone Center